Ви увійшли як Гість · Група "Гості" · RSS Четвер, 25.04.2024, 03:51
 ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ МЕДИЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
СПОРТИВНИЙ КЛУБ







Головна » 2010 » Листопад » 4 » Прикарпатські боксери виступили в Ірландії
14:27
Прикарпатські боксери виступили в Ірландії
Прикарпатські боксери виступили в Ірландії
Як вже повідомляв наш портал,група прикарпатських боксерів побувала на змаганнях у Дубліні.В столиці Ірландії відбувся міжнародний боксерський турнір під егідою мера цього міста.
Разом із представниками країни-господаря Ірландії,а також Англії,Латвії та Росії у цих боях виступили іванофранківці Назар Боднарчук,Назар Калинюк та коломиян Олександр Іваньков,Ярослав Данилишин.Їх супроводжував тренер Павло Федорович.Він розповів кореспонденту sport.if.ua про поїздку.
''Все почалося з тренувальних зборів,які тривали чотири дні,-каже Федорович -Кожного дня заняття проводили тренери кожної  з країн:Ірландії,Росії,України та Англії відповідно.Ці заняття дали нам багато корисного,адже кожен тренер проводив їх за своєю методикою,деякі вправи наші боксери навіть робили вперше.П'ятий день був відпочинковим.Боксерів возили на море,вони побували на екскурсіях''.
У перший день змагань на ринг вийшли Назар Калинюк 69 кг та Ярослав Данилишин 81 кг.Обидва боксери отримали перемогу.Назар Калинюк виграв у титулованого литовця,Данилишин переміг англійця.Далі відбулися відбіркові бої до фіналу.Загалом турнір побудували так,що усі учасники-гості боксували з ірландцями.На другий день змагань своєму супернику поступився тільки Назар Боднарчук,а Данилишин,Калинюк та Іваньков пройшли до фіналів.
Фінальні бої проходили у своєрідній резиденції мера Дубліна.Як каже Федорович,у приміщенні,схожому на Київський планетарій,обладнали ринг дещо менший за стандартний,розмірами 5х5 метрів.Це зробили  для того,щоб між боксерами був більший контакт і таким чином збільшити видовищність поєдинку.Видовщним було і саме проведення турніру.Ірландці все організували за прикладом вечорів професійного боксу,з музикою,дівчатами,які виносили прапори,світловим шоу.
Ярослав Данилишин та Назар Калинюк (ІФНМУ 5 курс 17 група)  перемогли своїх суперників,і здобули золоті медалі турніру.А от Олександр Іваньковпоступився зірці ірландського боксу.Та,за словами Павла Федоровича,бій був дуже достойним.''Бій був напружений і суперники виклалися до кінця, - розповідає тренер. - Хлопці боксували буквально ''з кулака на кулак''.
У кожній команді організатори визначали кращого боксера.Серед наших хлопців кращим визнали Назара Калинюка (ІФНМУ 5 курс 17 група).
''Такий тренувальний збір і усі бої є для наших боксерів дуже корисними, -  підсумовує Павло Федорович. - Ми ознайомилися з тренуваннями спеціалістів з інших боксерських шкіл.Бої за межами рідних стін,з закордонними боксерами та ще й цей зменшений ринг,такі своєрідні екстримальні умови,коли треба більше рухатися,більше думати,усе це дасть нашим хлопцям багато досвіду''.
Переглядів: 722 | Додав: ЮКРЕЙН | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024